Kalender

Du er her: Skip Navigation Linksffi.no / no / Aktuelt / Kalender
Aktuelt
FFI-forum og FFI-seminar holdes i ​Oslo Militære Samfunds lokaler. Foto: FFI
Kalender
Skriv ut
Tips venn
Facebook
Twitter
05.12.2018
Linje
Forsvarets forskningsinstitutt inviterer til forum og seminarer flere ganger i året. Her kan du følge med på hva som skjer i tiden framover.

Under "Kalender" i venstremenyen ligger forhåndsomtale og invitasjoner til tidligere og eventuelle nært forestående arrangementer. Våre arrangementer holdes som oftest i Oslo Militære Samfunds lokaler, Myntgaten 3, Oslo. 

 

 

Kommende arrangementer:
  

Tirsdag 29. januar

FFI-forum: lansering av FFIs forskningsplan

 

 

FFI-forum og FFI-seminar

FFI-forum er vårt viktigste og hyppigste arrangement, vårt forsvarsfaglige debattforum. Det varer i to timer og starter med foredrag fra FFIs egne forskere og inviterte kommentatorer etterfulgt av en debatt med spørsmål fra publikum. 

 

FFI-seminar er heldagsarrangement med flere og lengre foredrag fra både FFI-forskere og inviterte gjesteforedragsholdere. Arrangementet inkluderer lunsj og avsluttes vanligvis med debatt.

 

FFIs forskning er direkte knyttet mot Forsvarets viktigste utfordringer, både dagens og framtidens. Gjennom foredrag og debatter belyser forum og seminar i FFIs regi aktuelle og viktige temaer som har stor betydning for de utfordringer Forsvaret står overfor i årene som kommer.

 
Forumet er et ledd i instituttets satsning på forskningsformidling. Målgruppen  er i tillegg til Forsvaret og Forsvarets skoler, beslutningsmyndigheter, industri og mediene. Målsettingen er å opplyse om, vekke interesse for, og skape debatt rundt våre mange forskningsområder.

Har du spørsmål om FFI-forum eller FFI-seminar?
Ta kontakt via e-post info@ffi.no
eller på tlf. 63 80 72 07.
© Copyright Forsvarets Forskningsinstitutt