Vi har en plan for deg

Nå skal Forsvarets forskningsinstitutt ansette flere nye medarbeidere. Du kan være en av dem. Vi vil gjerne snakke med deg som har lyst til å bli sjef, leder, rådgiver eller konsulent på instituttet.

Se alle våre ledige stillinger

FFI har over 700 medarbeidere. Instituttet er på topp 10-listen over de mest attraktive arbeidsgiverne innenfor teknologi og naturvitenskap. Det krever at vi også stiller med et topplag til å styre og støtte aktivitetene våre. Her kommer du inn i bildet.

Vi kan love deg en spennende hverdag. Forskerne våre arbeider med et titalls ulike fagområder. De er tett på Forsvaret, norsk industri og forskningsinstitusjoner i inn- og utland. Alt dette krever god administrasjon. 

Vi trenger flere kollegaer til å hjelpe oss med strategisk utvikling, virksomhetsstyring og effektiv drift.

Hos oss kan du regne med at du ikke blir sittende i en bås. Den verdenen FFI opererer i er alt annet enn statisk. Derfor må vi vise stor fleksibilitet for å kunne løse oppgavene våre. Konkret betyr det at vi streber etter uformelle fagmiljøer. Her legges det til rette for at alle skal kunne bruke kunnskapen sin der den behøves mest, på tvers av prosjekter og grupper.

Vi har stadig behov for å øke kunnskapene våre – både gjennom nyansettelser og gjennom å utvikle kompetansen internt. FFI legger blant annet forholdene til rette for relevant formell videreutdanning. Vi har et nært samarbeid med flere universiteter og høgskoler. Hos oss står du med andre ord aldri stille. 

Hvem får jobb hos oss?

FFI ønsker i størst mulig grad å gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning. Vi ønsker å rekruttere flere personer med innvandrerbakgrunn.

Dersom du har interesse og forståelse for forsvarsfaglige problemstillinger er det en fordel for oss. Det er likevel ingen betingelse at du kjenner Forsvaret godt fra før.

I vårt 75. år er FFI nå i starten av en spennende prosess der vi moderniserer instituttet. Bli med og gjør oss enda bedre rustet for framtida!

Søknadsfristene er like om hjørnet, så ikke vent: Vi gleder oss til å høre fra deg!

Mann står utendørs med hendene på en laptop

Matematikk

– I FFI-jobben får jeg godt utløp for ulike sprell. Skal ubemannede droner, båter og andre systemer fungere, må de programmeres slik at de utnytter hardwaren til det ytterste. Selv om faget mitt er veldig teoritungt, er sluttresultatene lette å se. Særlig når ting ikke går som de skal.   

Martin Vonheim Larsen

Kvinne i rutete jakke står med armene i kors foran en jernport

Sikkerhet og beredskap

– Kollegene mine og jeg skal bidra til at FFI er forberedt på uønskede hendelser her ved instituttet. Masteroppgaven min handlet om forholdet mellom risikooppfattelse og sårbarhet. FFI har gitt meg anledning til å arbeide praktisk med det jeg har studert. 

Thea Eide Høyesen

Litt om vår forskning

Du lurer kanskje på hva slags forskning FFI egentlig gjør? FFI har til en hver tid over hundre ulike forskningsprosjekter i gang. Dermed finnes det ikke et kort og enkelt svar på det spørsmålet. Men her er tre reportasjefilmer som gir innblikk i tre ulike forskningsmiljøer. 

Testing av smittevernutstyr

FFI hjelper helsemyndighetene og ulike bedrifter med testing av munnbind.

Smartere bruk av sensorer

Fire forskerteam fra FFI gikk sammen for å vise hvordan en dronesverm og ubemannede kjøretøyer kan fungere som et ekstra sett øyne og ører.

Ubemannet minerydding

FFI samarbeider med Forsvaret og H. Henriksen mekaniske verksted om å utvikle nye og tryggere måter å fjerne miner fra norske farvann.

Se alle våre ledige stillinger
Søk nå!