Ledige stillinger

Her finner du våre utlyste stillinger.

 

NB: Husk at alle søknader må sendes gjennom EasyCruit. Vi tar ikke imot søknader via epost. Trenger du å ettersende vitnemål eller attester, kan disse sendes til [email protected]

Har du spørsmål eller problemer med easycruit? Send oss en epost

Eksterne stillinger

FFI samarbeider tett med Institutt for teknologisystemer (ITS) og Institutt for energiteknikk (IFE) og vil av og til vise ledige stillinger hos dem. 

Matematikk

– I FFI-jobben får jeg godt utløp for ulike sprell. Skal ubemannede droner, båter og andre systemer fungere, må de programmeres slik at de utnytter hardwaren til det ytterste. Selv om faget mitt er veldig teoritungt, er sluttresultatene lette å se. Særlig når ting ikke går som de skal.   

Martin Vonheim Larsen

Sikkerhet og beredskap

– Kollegene mine og jeg skal bidra til at FFI er forberedt på uønskede hendelser her ved instituttet. Masteroppgaven min handlet om forholdet mellom risikooppfattelse og sårbarhet. FFI har gitt meg anledning til å arbeide praktisk med det jeg har studert. 

Thea Eide Høyesen

Litt om vår forskning

Du lurer kanskje på hva slags forskning som egentlig gjøres ved FFI? Vi har til en hver tid over hundre ulike forskningsprosjekter innen flere ulike fagfelt i gang. Dermed finnes det ikke et kort og enkelt svar på det spørsmålet. Men her er tre reportasjefilmer som gir innblikk i tre ulike forskningsmiljøer. 

Testing av smittevernutstyr

FFI hjelper helsemyndighetene og ulike bedrifter med testing av munnbind.

Smartere bruk av sensorer

Fire forskerteam fra FFI gikk sammen for å vise hvordan en dronesverm og ubemannede kjøretøyer kan fungere som et ekstra sett øyne og ører.

Ubemannet minerydding

FFI samarbeider med Forsvaret og H. Henriksen mekaniske verksted om å utvikle nye og tryggere måter å fjerne miner fra norske farvann.