Jobb for kloke hoder

På FFI er vi først og fremst på utkikk etter de kloke hodene. Det betyr at vi gjerne ansetter deg som er nyutdannet og uten arbeidserfaring, eller har noen måneder igjen av graden din – hvis du bare har den kompetansen vi leter etter.

To menn ser på laptop mens de står utendørs på et militært øvingsfelt

 
Samtidig ønsker vi selvfølgelig også erfaring, og folk som har jobbet noen år i offentlig eller privat virksomhet er alltid attraktive. Det viktigste for oss er at du brenner for faget ditt!

Vi pleier å si at hos oss er det en hedersbetegnelse å være nørd.

Vi har plass til deg som trives best når du kan jobbe mye for deg selv, så vel som deg som elsker å løse utfordringene sammen med kollegene dine.

Vi har plass til deg som ønsker å fordype deg innen fagfeltet ditt og kanskje ta en doktorgrad, og vi har plass til deg som trives med å være synlig i offentligheten, med foredrag og artikler. Og ikke minst – vi har plass til alle dere imellom.

Alle våre stillinger blir utlyst offentlig fortløpende. Du finner dem på Ledige stillinger og hos de store annonsekanalene. Siden det er vanskelig å forutsi når vi neste gang er på jakt etter nettopp din kompetanse, anbefaler vi at du jevnlig er innom for å se hva vi har ledig.