Skip Navigation LinksVitenskapelige-artikler

Du er her: Skip Navigation Linksffi.no / Bokmål / Publikasjoner / Vitenskapelige artikler

​​​​​​​I FFIs arkiv for fagfellevurderte artikler kan du søke og lese publiserte vitenskapelige artikler fra FFI-forskere.

Vitenskapelige artikler
Skriv ut
Tips venn
Facebook
Twitter
28.09.2016
Linje
FFIs artikkelarkiv er nå på plass! Her kan du lese artikler i fulltekst uten å ha dyre abonnementer. Dette er et viktig skritt på veien mot open access for vitenskapelig forskningslitteratur.

Vi har lenge lagt ut alle våre ugraderte forskningsrapporter på nettsiden vår og nå er vi stolte av å også kunne gi dere tilgang på fagfellevurderte tidsskriftartikler skrevet av våre forskere.

 

F​FI's Open Research Archive er vårt åpne arkiv for fagfellevurderte artikler fra et vidt felt av forskningen som utføres ved FFI. Artiklene er skrevet av FFI-forskere. Flere er også skrevet i samarbeid med forskere fra andre institusjoner og organisasjoner.

 

Open Access-arkiv

Artiklene i arkivet er enten publisert med Open Access eller i tidsskrifter som tillater arkivering i institusjonelle arkiv. De ligger åpent og fritt tilgjengelig for alle. Noen artikler har embargo, det vil si en venteperiode etter publisering i tidsskriftet. Disse ligger også i arkivet, men vil være tilgjengelige i fulltekst først når embargotiden er ute.

 

Gå til FFIs Open Research Archive.​

© Copyright Forsvarets Forskningsinstitutt