Skip Navigation LinksStilling-ledig

Du er her: Skip Navigation Linksffi.no / no / Karriere / Ledige stillinger
Illustrasjonsfoto: FFI
Ledige stillinger
Skriv ut
Tips venn
Facebook
Twitter
28.06.2018
Linje

Viktig når du søker stilling ved FFI

Når du har sendt elektronisk søknad på en stilling hos oss, blir du registrert som bruker. Da kan du senere søke på flere stillinger via den samme brukerkontoen. Brukerkontoen din ligger hos oss i inntil tre år, dersom du ikke velger å slette den selv. Hvis vi ikke ser aktivitet i kontoen, slik som oppdatering av dokumenter og/eller søknad på andre stillinger hos oss, vil vi slette kontoen din etter tre år.

 

Kvalifikasjonsprinsippet legger føringer for rekrutteringsprosessen i offentlige virksomheter, slik som FFI. Det betyr at den best kvalifiserte søkeren skal tilsettes. Det er viktig at du fyller ut søknadsskjemaet fullstendig. Det gjelder også feltet for søknadstekst. Der skriver du selve søknadsteksten, hvor du forteller om deg selv og hva du kan tilby FFI.

 

Husk å legge ved attester og vitnemål – maks. 10 MB per dokument/fil!
 
Dersom du ikke har elektroniske versjoner av attester/vitnemål, kan du sende papirene via vanlig post. Bruk adressen nederst på siden.

 

NB!
Søknader uten vitnemål og attester gjør den videre saksbehandlingen vanskelig i henhold til kvalifikasjonsprinsippet. Slike søknader vil derfor ikke bli behandlet. Vi forbeholder oss retten til å slette disse søknadene uten varsel. Papirkopier returneres ikke.

 

De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres

Les mer om sikkerhetsklarering

 

Åpen søknad

Dersom du ikke finner en ledig stilling som passer fagområdet og kvalifikasjonene dine, kan du likevel registrere deg som bruker og sende en åpen søknad. Da kommer du i vårt register over dem som er interesserte i å jobbe hos oss.

 

For å sende åpen søknad går du til 'Åpen søknad' i stillingslisten. Velg den stillingskategorien som passer deg. I åpne søknader gjelder de sammen betingelsene om fullstendig utfylt søknadsskjema og vedlagte vitnemål/attester slik som i søknader til en spesifikk stilling.

 

Dersom vi ikke ser aktivitet i brukerkontoen, slik som oppdatering av dokumenter og/eller søknad på andre stillinger hos oss, vil vi slette den åpne søknaden din etter tre år.

 

Forsvarets forskningsinstitutt
HR-enheten
Postboks 25
2027 Kjeller 

 
© Copyright Forsvarets Forskningsinstitutt