Aktiviteter

ICE worx inviterer til ulike arrangementer gjennom året. Abonner på vårt nyhetsbrev for å få invitasjoner til arrangementene rett i din innboks.

Meld deg på nyhetsbrev

Hovedaktiviteter

Nettmøter med FFI

Har bedriften din noe Forsvaret trenger? Vi gir deg sjansen til å fortelle oss mer om din bedrift! Vi inviterer norske små og mellomstore industriaktører og oppstartselskaper til å fortelle hva dere kan tilby oss.

Vi planlegger nye nettmøter i løpet av første kvartal 2023.

To militærkledde menn med samband på øret og nettbrett i hånda

Vi velger ut deltakerne i to trinn: Første trinn er åpen påmelding for alle interesserte.

Det neste trinnet er at vi inviterer noen av bedriftene til å presentere seg selv og løsningene sine.

Bli med til USA på hurtig kapabilitetsvurdering. Søknadsfrist 3. mars

Vil du være med på å undersøke nye konsepter for hvordan fremtidens spesialsoldater kan operere og opprettholde kommunikasjon i et krevende og fiendtlig miljø?

Les mer og søk.

Sammen med United States Special Operations Command (USSOCOM) S&T Futures, ser vi etter relevant personell fra industrien til gjennomføring av Rapid Capability Assement 12 (RCA12) i nærheten av Washington DC, mandag 27.mars – fredag 31. mars 2023.

Hacking 4 Allies (H4A)

Hacking 4 Allies (H4A) er et innovasjonsprogram. Det henvender seg spesielt til oppstartsselskaper, små og mellomstore bedrifter (SMBer), og andre ikke-etablerte forsvarsindustriaktører. Intensjonen er å øke norsk og alliert forsvarsevne.

Ny runde med H4A planlegges i andre kvartal 2023.

Programmet tilrettelegger for at utvalgte aktører kobles mot relevante operative problemstillinger, av interesse for et større alliert marked. H4A bygger videre på erfaringene til selskaper som har lykkes med å komme inn på markedet i USA.

Les mer om H4A på nadic.us

2023: Industriens beste løsning

I 2023 (dato ikke klart) kommer en utlysning for å finne 2-3 bedrifter som har en teknologisk løsning som skal løse et konkret operativt behov.

Soldat sender drone av gårde i vinterlandskap

De som blir valgt ut får bli med opp til ICE worx Arctic og presentere og demonstrere sin løsning for de aktuelle problemeierne i Forsvaret.