Aktiviteter

I løpet av 2022 vil ICE worx invitere til en rekke ulike arrangementer. Her får du en oversikt over hva vi planlegger. Abonner på vårt nyhetsbrev for å få invitasjoner til arrangementene rett i din innboks.

Meld deg på nyhetsbrev

Planlagte hovedaktiviteter

I skrivende stund har vi fire større aktiviteter planlagt for 2022. Du kan lese mer om dem under. Alle utlysninger finner du til høyre (under på mobil) i egen liste.

Nettmøter med FFI

Har bedriften din noe Forsvaret trenger? Tre ganger i løpet av året gir vi deg sjansen til å fortelle oss mer om din bedrift! Vi inviterer norske små og mellomstore industriaktører og oppstartselskaper til å fortelle hva dere kan tilby oss.

To militærkledde menn med samband på øret og nettbrett i hånda

Vi velger ut deltakerne i to trinn: Første trinn er åpen påmelding for alle interesserte.

Det neste trinnet er at vi inviterer noen av bedriftene til å presentere seg selv og løsningene sine.

Den første runden med nettmøter ble arrangert i februar. Den andre runden har søknadsfrist 13. mai (se lenke under eller i høyre-menyen). Vi planlegger også en tredje runde til høsten:

  • November: Vi lyser ut i slutten av september, søknadsfrist 14. oktober

Utlysning nettmøter: Forsvaret kan være din neste kunde

April 2022: Ny runde Hacking 4 Allies (H4A) starter

Hacking 4 Allies (H4A) er et innovasjonsprogram. Det henvender seg spesielt til oppstartsselskaper, små og mellomstore bedrifter (SMBer), og andre ikke-etablerte forsvarsindustriaktører. Intensjonen er å øke norsk og alliert forsvarsevne.

Programmet tilrettelegger for at utvalgte aktører kobles mot relevante operative problemstillinger, av interesse for et større alliert marked. H4A bygger videre på erfaringene til selskaper som har lykkes med å komme inn på markedet i USA.

Denne nye runden av Hacking 4 Allies strekker seg fra våren 2022 til nyåret 2023.

Les mer og søk

Juni 2022: Vi utlyser konkurransen Hurtig problemløsning

I slutten av juni vil vi utlyse en konkurranse hvor målet er å finne én bedrift som skal få jobbe med å løse en konkret problemstilling. 

Søknadsfristen er 19. august. Det kreative arbeidet med å finne løsning på problemstillingen vil foregå i oktober og november, og gjennomføringen vil i stor grad foregå ved ICE worx sin innovasjonsarena på Rena.

Juni 2022: Industriens beste løsning

I juni kommer vi på en utlysning for å finne 2-3 bedrifter som har en teknologisk løsning som skal løse et konkret operativt behov.

Soldat sender drone av gårde i vinterlandskap

Søknadsfrist er 19. august. De som blir valgt ut får bli med opp til ICE worx Arctic og presentere og demonstrere sin løsning for de aktuelle problemeierne i Forsvaret. 

Utlysninger 2022

Her lenker vi til utlysninger. Du finner også lenker direkte fra omtalen under Planlagte hovedaktiviteter.